tag:blogger.com,1999:blog-2535909816526682666.post4638490255972987384..comments2023-09-30T12:27:14.780+02:00Comments on Naleśnikiem do nieba: SEKRETY kuchmistrzowskie Stanisława CzernieckiegoAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/14524593172363062341noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-2535909816526682666.post-43346598351600287982011-08-07T21:32:44.801+02:002011-08-07T21:32:44.801+02:00costa:: Dzięki
Kasia:: Książka bardzo ciekawa. N...costa:: Dzięki <br /><br />Kasia:: Książka bardzo ciekawa. Na prezent - jak najbardziej. Twarda okładka. Edytorsko wyśmienita.<br />pozdrawiamAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/14524593172363062341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2535909816526682666.post-88213435215816126662011-08-07T15:44:18.934+02:002011-08-07T15:44:18.934+02:00To już wiem co mogę mężowi podarować na Gwiazdkę :...To już wiem co mogę mężowi podarować na Gwiazdkę :D Uwielbia historyczne przepisy, raz zadziwił mnie dokładnym opisem starorzymskiego "Pullus Vardanus", innym razem zachwalał francuskie ciasto z czasów Średniowiecza...Kasiahttps://www.blogger.com/profile/02293453775852512888noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2535909816526682666.post-8436227330113182272011-08-03T21:39:31.754+02:002011-08-03T21:39:31.754+02:00Dobrze napisana książka to skarb, ale to co wg. te...Dobrze napisana książka to skarb, ale to co wg. tego spisanego zrobimy sami w swojej kuchni, jest najwięcej warte.<br />pozdr.<br />P.S. Podaoba mi się to jak piszesz o gotowaniu,będę tu zaglądał.costahttps://www.blogger.com/profile/02424630676478936726noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2535909816526682666.post-478810749040643292011-08-02T12:59:18.077+02:002011-08-02T12:59:18.077+02:00mopswkuchni:: Pozycja obowiązkowa dla ludzi, który...mopswkuchni:: Pozycja obowiązkowa dla ludzi, którym nie obca jest kuchnia polska i jej dawne smaki.<br /><br />maya:: Byłem na promocji książki Compendium Ferculorum w Toruniu gdzie podawano między innymi rosół z rozmarynem.<br />Dla mnie był kapitalny. Nieprawdopodobnie smaczny. Ale patent jak go zrobić - czyli ile rozmarynu i czas jego gotowania musiałem wyłudzić u źródła...<br />pzdr<br /><br />iw:: Dla każdego ta książka musi być rarytasem. <br />Np. musztarda z tej ksiązki jest niebiańska w smaku. PolecamAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/14524593172363062341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2535909816526682666.post-33920917271360172102011-08-01T22:25:10.008+02:002011-08-01T22:25:10.008+02:00Dla kucharza z prawdziwego zdarzenia to musi być p...Dla kucharza z prawdziwego zdarzenia to musi być prawdziwy rarytas! :)iwhttps://www.blogger.com/profile/00117496609477400713noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2535909816526682666.post-2932674230230701912011-08-01T19:35:30.381+02:002011-08-01T19:35:30.381+02:00mnie z kolei zafascynowal rosol z limonia i rozmar...mnie z kolei zafascynowal rosol z limonia i rozmarynem oraz musztarda. Nie mam wyboru, ksiazke musze kupicmayahttps://www.blogger.com/profile/06000046859589462771noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2535909816526682666.post-16248670884509300992011-08-01T16:10:12.476+02:002011-08-01T16:10:12.476+02:00Niezwykle ciekawa pozycja! Zaraz sprawdzę jej dost...Niezwykle ciekawa pozycja! Zaraz sprawdzę jej dostępność! A dorsz z agrestem zapowiada się bardzo ciekawie!mopswkuchnihttps://www.blogger.com/profile/06300750631941667260noreply@blogger.com